Przystawki

Ravioli z homarem, 100 g
Dynia z mlekiem kokosowym, żel z imbiru, puder z pomarańczy
37,-
Przegrzebki, 3 szt.
Puree z kukurydzy, popcorn, grejpfrut, oliwa z  kolendry i liści limonki
42,-
Matjas, 100 g
Marynowany w cherry, pikle z jabłka, dyni, gruszki, jogurt, kawior wiśniowy
33,-
Tatar Wołowy, 100g
Konfitowane żółtko, cebula, pikle z cebuli, ogórek, chrust z kiszonej kapusty, czarne oliwki, lubczyk
35,-
Foie Gras, 80g 
Banan, rokitnik, brioszka, demi glace
49,-
Carpaccio z jelenia, 60 g
Orzeszki pinni, oliwa z pędów sosny, ser bursztyn, żel z marakui z rozmarynem
38,-

Sałaty

Półgęsek, 250 g
Burak pieczony, dynia marynowana, pomarańcza
37,-
Figa z kozim serem, 250 g
Gruszka marynowana, orzeszki solone, galaretka, amaretto, vinegreat ziołowy, mix sałat
35,-

Zupy

Rybna, 200 ml
Przegrzebek, krewetka, troć, mleko kokosowe, curry
26,-
Rosół z bażanta, 200 ml
Bażant, marchew, naleśnik szpinakowy, lubczyk
22,-
Consomme z kapusty kiszonej, 200 ml
Żebro, puree z kiszonej kaputy, oliwa kminkowo-pietruszkowa, miód
22,-

Dania główne

Stek z polędwicy argentyńskiej, 200 g
Puree z pasternaku, pikle z marchwi, demi glass z foie gras, trufla, czosnek karmelizowany
170,-
Steak Madame, 160 g
Espuma z ziemniaka, szpinak, concasse z warzyw, demi glace
80,-
Chateaubriand, 100 g (średnia waga – min. 300 g)
Grillowana polędwica wołowa z wybranymi przez Państwa dodatkami
42,-
Comber jagnięcy, 150 g
Marchew z cynamonem, grillowana paprika, pieczony ziemniak z fetą, jus jagnięcy
93,-,
Stek z jelenia, 150 g
Puree borowikowe, konfitowana brukiew, palona cebula, jus z jelenia na czerwonym winie, liść brukselki
92,-
Kaczka, 150 g
Puree musztardowe, gruszka, sos śliwkowy z czerwonym winem, orzeszki solone
64,-
Halibut biały, 150g
Ryż szafranowy, grzyby shimenji, sos dashi, mango, seler naciowy, rzodkiew marynowana
87,-
Troć fiordowa, 150g
Ziemniak, cukinia, dynia, mus jajeczny, oliwa koperkowa, chips z jarmużu
 69,-
Domowe pierogi, 5szt.
Gęsina, puree z brukwi, żurawina kompresowana w wiśniówce, porto, demi glas drobiowy, chips z kaszy gryczanej
42,-

Desery

Fondant czekoladowy, 120 g
Lody espresso, gorący sos czekoladowy, wiśnia aromatyzowana rozmarynem i wiśniówką
25,-
Jabłecznik, 120 g
Sos waniliowy, liofilizowana malina / Vanilla sauce, lyophilized raspberry
20,-
Biała czekolada z bazylią, 120 g
Biszkopt marchewkowy, sos śliwkowy, macarons
21,-
Sorbet cytrynowy z Prosecco 20,-
Wykaz alergenów zawartych w potrawach dostępny jest przy barze