fbpx

Przystawki

Ravioli z homarem, 100 g
Dynia z mlekiem kokosowym, żel z imbiru, puder z pomarańczy
37,-
Przegrzebki, 3 szt.
Puree groszek, ogórek, creme fraiche, maślanka, oliwa estragon
45,-
Tatar Wołowy, 100 g
Kiszona czarna rzepa, prażona pszenica, anchois, puder z lubczyka, majonez rydzowy
35,-
Duet Foie gras, 150 g

Chutney z malin, brioszka, leśny krem balsamiczny

54,-

Sałaty

Tuńczyk, 200 g

Arbuz, kapary, rzodkiewka, kolendra, oliwki, chilli, limonka

37,-
Burrata, 150 g
Szynka parmeńska, polskie pomidory, pesto, ocet balsamiczny
36,-
Cezar, 120 g

Perliczka, sałata rzymska, parmezan, anchovis, grzanka      

38,-

Zupy

Krem z kalafiora, 200 ml
Przegrzebek, czarny kawior, oliwa z nasturcji
28,-
Gazpacho, 200 ml
Oliwa bazyliowa, grzanka, parmezan
22,-
Zupa kurkowa , 200 ml

Kurki, marchewka, pietruszka, seler, tymianek, espuma grzybowa

24,-

Dania główne

Steak Madame, 180 g

Gratin ziemniaczano – szafranowe, puree borowikowe, brokuł, bursztyn, sos winno – rozmarynowy

115,-
Pierś z Perliczki, 150 g
Zielony szparag, kurki, letnia trufla, gnocchi, kremowy sos z sałaty rzymskiej
69,-
Jagnięcina, 150 g
Wędzony pomidor cherry, bób, boczniak ostrygowy, estragon, sos demi glace z czosnkiem niedźwiedzim
87,-
Dzika Kaczka, 150 g

Pieczona kaczka, seler, kapusta czerwona, śliwka, jałowiec, orzech nerkowca, demi glace

85,-
Risotto z ośmiornicą , 130 g
Ośmiornica, risotto, mini marchewka, mini cukinia, papryka, tymianek, ocet balsamiczny
69,-
Polędwica z dorsza, 150 g
Chorizo, mule de bouchot, nasturcja, pomidor cherry, ryż
 66,-

Desery

Ciastko czekoladowe, 120 g
Mus kawowy, owoce, sos kawowy
27,-
Śliwka kompresowana, 120 g
Śliwka, lody morelowe, makarons, wanilia
25,-
Beza pavlova, 100 g

Kwiaty czarnego bzu, truskawka, Mascarpone, consomme z truskawki, lawenda

24,-
Sorbet cytrynowy z Prosecco 20,-

Wykaz alergenów zawartych w potrawach dostępny jest przy barze