fbpx

Przystawki

Polędwica wołowa w palonym sianie, 150 g
Tarta / ricotta / buraki
37,-
Przegrzebki, 3 szt.
mandarynki / pietruszka / cykoria / suszona wołowina
46,-
Tatar Wołowy, 100 g

Lardo / kasza gryczana / wędzone żółtko / grzyby shimeji / ógórek kiszony / szalotka

36,-
Foie gras, 100 g

Kasztany / konfitura z cebuli i malin / słodkie pistacje / gruszka nashi

48,-
Burrata, 100 g

Szynka parmeńska/papryka/burak/pesto pietruszkowe/orzechy nerkowca/grejpfrut/mięta

32,-

Zupy

Krem ziemniaczany, 200 ml
ziemniak z ogniska / wędzone mule / ikra z łososia / oliwa porowa
23,-
Zupa cebulowa, 200 ml
espuma Parmezan / palony por / Gruyere
25,-
Consomme z brukwii i gęsi, 200 ml

szpik kostny / oliwa pietruszka/ lubczyk

26,-

Dania główne

Polędwica wołowa, 160 g

Brokuł / słonina / burak / ziemniak / sos pieprzowy

110,-
Gicz jagnięca, 300 g

sałatka z papryki / szalotka / pomarańcz / dressing pomarańcz i mięta / dynia / ziemniak

75,-
Przepiórka, 200 g
Polenta / pistacje / Taleggio / rodzynki / cukinia / sos winogronowy
85,-
Pierś z dzikiej Kaczki, 150 g

Pieczony w soli seler / espuma seler i jabłko / figa i Jalapeno puree

puder z wędzonego cynamonu i palonego ziemniaka / jus kurczak

76,-
Ogon Homara, 100 g
Szczypiorkowy Soubise / palony por / sos maślano cytrusowy
145,-
Halibut biały, 120 g
fenkuł / szpinak / bisque homarowo-szafranowy / koper / mule / granat
93,-

Desery

Czekoladowa kula, 150 g
czekolada, żurawina, czarna porzeczka, pomarańcz
27,-
Mus kokosowy, 100 g
Ananas, marakuja, biała czekolada
22,-
Creme Brulee, 100 g

pomarańcz, cynamon, macaroons

23,-
Lody domowego wyrobu, 80 g

Codziennie inne smaki

19,-

Wykaz alergenów zawartych w potrawach dostępny jest przy barze