fbpx

Przystawki

Ravioli z homarem, 100 g
Dynia z mlekiem kokosowym, żel z imbiru, puder z pomarańczy
37,-
Przegrzebki, 3 szt.
Puree z kukurydzy, popcorn, grejpfrut, oliwa z  kolendry i liści limonki
42,-
Tatar Wołowy, 100 g
Konfitowane żółtko, cebula, pikle z cebuli, ogórek, chrust z kiszonej kapusty, czarne oliwki, lubczyk
35,-
Foie Gras, 160 g 
Mango, pomarańcz, wanilia, brioszka
52,-
Carpaccio z jelenia, 60 g
Orzeszki pinni, oliwa z pędów sosny, ser bursztyn, żel z marakui z rozmarynem
38,-

Sałaty

Półgęsek, 250 g
Burak pieczony, dynia marynowana, pomarańcza
37,-
Ośmiornica, 250 g
Pieczona papryka, cukinia, szalotka, mini marchew, por, ziemniak truflowy,creme fraisch, ryż
36,-

Zupy

Krem z Homara, 200 ml
homar, piana cytrynowa, puder grzybowy
25,-
Rosół z bażanta, 200 ml
Bażant, marchew, naleśnik szpinakowy, lubczyk
22,-
Krem z chrzanu, 200 ml
Ozór, jabłko, burak, oliwa pietruszkowa
20,-

Dania główne

Steak Madame, 160 g
Espuma z ziemniaka, szpinak, concasse z warzyw, demi glace
80,-
Chateaubriand, 100 g (średnia waga – min. 300 g)
Grillowana polędwica wołowa z wybranymi przez Państwa dodatkami
42,-
Comber z Jelenia, 150 g
Pszenica, zapiekany seler w soli, powidła śliwkowe, wędzony twaróg, sosna z rokietnikiem, demi glace
92,-
Kotleciki jagnięce, 150 g
Marchew z cynamonem, grillowana papryka, pieczony ziemniak z fetą,jus jagnięcy
93,-
Dzika Kaczka, 150 g

Ravioli z bekonem,czerwona kapusta, jabłko z żurawiną,demi glace aromatyzowany pomarańczą

78,-
Halibut biały, 150g
Nori, brokuł, kompresowany ogórek, bisque homarowy z wanilią
87,-
Polędwica z dorsza, 150g
Kukurydza, sałatka szpinak – pomarańcza, crunch anyż, trawa cytrynowa, chrupiący seler, oliwa cytrynowa
 62,-

Desery

Fondant czekoladowy, 120 g
Lody espresso, gorący sos czekoladowy, wiśnia aromatyzowana rozmarynem i wiśniówką
25,-
Sernik, 100 g
Karmelizowana maślanka, ser philadelphia, jałowiec, angles rumiankowy, lody z pietruszki, karmelizowany słonecznik
20,-
Biała czekolada, 100 g
Marakuja, liofilizowana malina, palona czekolada, kawa
22,-
Sorbet cytrynowy z Prosecco 20,-

Wykaz alergenów zawartych w potrawach dostępny jest przy barze