PRZYSTAWKA

– PLN 62 –

Argentyńskie krewetki flambirowane w koniaku

Emulsja maślana z nutą chili i czosnku | chrupiące pieczywo z dzikim czosnkiem

– PLN 36 –

Matias po holendersku

mus śmietanowo-cebulowo-jabłkowy | chips ziemniaczany | oliwa porowa

– PLN 68 –

foie gras

Terrina foie gras aromatyzowana calvadosem| brioszka | buraki glazurowane w kolorze czarnego bzu | żel mirabelkowy | pistacja

– PLN 38 –

Parfait z wątróbek drobiowych i palonego masła

brioszka | żel mirabelkowy | marynowana dynia

– PLN 45 –

szparagi – SEZONOWE

jajko sadzone | sos holenderski | dojrzewająca szynka

– PLN 45 –

tatar wołowy

żel żółtkowy | szalotka | kawior z ogórka kiszonego | marynowane shimeji | chipsy gryczane

– PLN 35 –

grillowany ser kozi

chutney figowy i szary | malina | filety pomarańczowe | nerkowce | friss | krem balsamiczny

– PLN 48 –

Carpaccio z łososia szkockiego marynowanego z jałowcem i koperkiem

salsa z oliwek calamata | cebula w balsamico i morelach, rukola | olejek cytrynowy

– PLN 39 –

buratta

wędzony pomidor | kawior balsamiczny | koper | pesto z bazylii

– PLN 33 –

seler pieczony w soli | WEGAŃSKIE

seler pieczony w soli | WEGANSeler pieczony w soli | WEGAŃSKIE

– PLN 46 – 3 pcs.

Pierogi

kaczka | Rosyjski | łosoś