fbpx

GARMAŻ I WYPIEKI ŚWIĄTECZNE

Niech świąteczny nastrój zagości w Twoim domu!

Zachęcamy do składania zamówień na garmaż i wypieki świąteczne.
Nasza specjalnie przygotowana oferta świąteczna to znakomite rozwiązanie dla każdej zabieganej osoby.

Wszyscy marzymy, aby w trakcie świąt zwyczajnie odpocząć i się zrelaksować. Długie zakupy, szukanie idealnych przepisów, a także kilku dniowe stanie w kuchni, nie wspominając o posprzątaniu bałaganu, po naszych przygodach kulinarnych, może zmęczyć. Zamawiając gotowe potrawy z L’Entre Villes  macie Państwo okazję wykorzystać ten czas na przyjemności, spotkania z rodziną i przyjaciółmi lub obejrzenie dobrego filmu, czy przeczytanie ulubionej książki.

O Wasze świąteczne specjały zadbają nasi znakomici kucharze, którzy z największą starannością wykonają potrawy, którymi będziecie się Państwo delektować przy świątecznym stole.

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt:
e mail | restauracja@entrevilles.pl 📧
tel | 58 717 37 37☎️

ŻYCZYMY ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA! 

Wykwintny catering świąteczny Trójmiasto

Jeżeli interesuje Państwa catering na święta lub garmaż świąteczny Sopot może mieć w tej kwestii wiele do zaoferowania. W mieście położonym nad malowniczą Zatoką Gdańską znajduje się bowiem restauracja L’Entre Villes słynąca z uroczystych wigilii firmowych. W tym sezonie stuletnia, odrestaurowana willa oferuje wysokiej klasy, wyśmienite dania wigilijne na wynos. Przygotowaliśmy dla Państwa specjalne, uroczyste menu na święta. Nasza obsługa zadba o to, aby dania świąteczne na wynos zostały przyrządzone na preferowany przez Państwa termin.

Czytaj więcej

Już dziś zachęcamy do złożenia zamówienia i zakupu dań świątecznych z naszej oferty. Wiele terminów do wyboru pozwoli Państwu z wyprzedzeniem zaplanować wigilię marzeń. Podczas zamawiania cateringu świątecznego na konkretny termin, należy uwzględnić konieczność odbioru osobistego. Wszystkie dania starannie dla Państwa zapakujemy, umożliwiając ich bezpieczny transport.

Catering świąteczny Sopot – zachwyć swoich gości doskonałymi potrawami

W kwestii takiej jak catering wigilijny Trójmiasto pozostawia szerokie pole do wyboru. Można bowiem wybierać dania wigilijne z oferty zarówno Gdańska, jak i Gdyni oraz Sopotu. Wybierając nasz catering wigilijny Trójmiasto może zatem skorzystać z zarówno wygodnej, jak i efektownej alternatywy wobec samodzielnego gotowania. Nasz catering na święta mogą Państwo wykorzystać do urządzenia świątecznego przyjęcia firmowego, ale również podczas uroczystej wigilii dla swojej rodziny oraz przyjaciół. Zaoszczędzony czas można wreszcie poświęcić na zasłużony relaks i odpoczynek.

Atutem złożenia zamówienia na catering świąteczny w restauracji L’Entre Villes jest z pewnością wysoki poziom kulinarny przygotowywanych przez nas potraw. Oferujemy zarówno garmaż, jak i wypieki świąteczne. Receptury specjałów opracowuje nasz ceniony szef kuchni Sławomir Hahn. Jego potrawy są dopracowane w każdym detalu. Nie tylko smakują wybornie, ale również pięknie prezentują się na stole wigilijnym.

Catering świąteczny Trójmiasto – jakie dania wigilijne na wynos znajdują się w naszej ofercie?

Dla osób, które interesuje catering wigilijny Sopot przedstawia wyjątkowo apetyczne menu. Specjały kuchni L’Entre Villes zostały oparte na tradycyjnej kuchni polskiej z elementami wykwintnej kuchni francuskiej. Nasz catering na święta pozwala na całościowe przygotowanie wigilijnego wieczoru, oferując zarówno przystawki, jak i zupy oraz dania główne. Wszystkie potrawy, a nawet serwowane do nich dodatki pochodzą z naszej samodzielnej produkcji. Mają zatem Państwo pewność wyboru cateringu najwyższej jakości.

Podczas świąt warto zadbać o każdy szczegół na wigilijnym stole, a zatem także o świeże, aromatyczne pieczywo. W naszej ofercie znajdą Państwo chleby, które samodzielnie wypiekamy. Do własnego gustu oraz preferencji można dobrać idealne pieczywo, na przykład chleb żytni na zakwasie z ziarnami, chleb bezglutenowy z kaszy gryczanej niepalonej czy chleb pszenno-orkiszowy. Do chlebów serwujemy również własnej produkcji masło, które występuje w wielu wyśmienitych wariantach smakowych.

Kolejny element, bez którego nie mogą obejść się nasze dania świąteczne na wynos, to mięsa wędzone naszej produkcji. Wśród nich znajduje się tradycyjny schab oraz polędwiczki wieprzowe, a dla amatorów drobiu przewidzieliśmy także wędzone piersi z kaczki. Ze względu na to, że wśród miast, na których terenie działa nasz catering wigilijny Sopot zajmuje kluczową pozycję, w menu nie brakuje także ryb. Polecamy w szczególności łososia oraz pstrąga na ciepło.

Zobacz także: Dobry alkohol na prezent świąteczny

Potrawy wigilijne w formie cateringu Sopot – nasze specjały

Istnieją takie dania świąteczne na wynos, które wybiera niemal każdy. To potrawy na stałe zakorzenione w polskiej kuchni oraz kulturze. Nic zatem dziwnego, że dla osób, które interesuje catering świąteczny Sopot oferuje przede wszystkim barszcz czerwony, pierogi, smażone ryby oraz mięsne pieczenie. Warto jednak mieć świadomość, że te same potrawy mogą smakować zupełnie inaczej, w zależności od wyboru firmy cateringowej.

W przypadku naszej restauracji barszcz czerwony powstaje na domowym, naturalnym zakwasie. Dzięki temu posiada piękną, głęboką barwę i autentyczny, świąteczny aromat. Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami są lepione ręcznie, a w ich farszu znajdują się grzyby zbierane w lesie. Absolutny specjał naszej restauracji stanowi natomiast pieczona w całości kaczka, którą nafaszerowano wątróbką, żurawiną oraz jabłkiem. Gwarantuje to niesamowite doznania smakowe, które trudno byłoby odtworzyć podczas pieczenia drobiu samodzielnie. Klasyczne dania wigilijne na wynos w naszej ofercie to także obsmażane filety z halibuta oraz matiasy w śmietanie.

W kwestii takiej jak potrawy wigilijne w formie cateringu Sopot wyróżnia się dodatkowo unikalnymi specjałami. W przypadku naszego cateringu jest to gravlax z jałowcem, koprem włoskim i sosem musztardowo-miodowym. To peklowany w soli łosoś, którego tradycyjna receptura wywodzi się z kuchni skandynawskiej. Dla koneserów oryginalnych przystawek oferujemy natomiast aromatyczne pasztety, np. cielęcy z suszoną śliwką i pistacjami albo wykwintne parfait z kaczych wątróbek.