TATAR WOŁOWY | BEEF TARTARE
ogórek małosolny | ciastko parmezanowe | szalotka | skórka wieprzowa | fermentowany czosnek | oliwa lubczyk salted cucumber | parmesan cookie | shallot | pork rind | fermented garlic | lovage olive oil
FILET Z MAKRELI | MACKEREL FILLET
fenkuł | rzodkiew arbuzowa | pomarańcz | cytryna | oliwa estragon fennel | watermelon radish | orange | lemon | tarragon olive oil
WĘDZONA KACZKA | SMOKED DUCK
żel figa | granita chrzanowa | marynowane jeżyny z czarnym bzem | rukiew wodna fig gel | horseradish granita | pickled blackberries with elderberries | watercress
FOIE GRAS
brioszka | pistacja | truskawka | rabarbar brioche | pistachio | strawberry | rhubarb
PRZEGRZEBKI | SCALLOPS
puree pietruszka | limonka | truskawka | salsa mango | słony migdał parsley puree | lime | strawberry | mango salsa | salty almond
RAVIOLI WEGE
bób | kurka | zielony groszek | sos pietruszkowy broad beans | chanterelle mushroom | green peas | parsley sauce
SELEKCJA PRZYSTAWEK | STARTERS SELECTION
tatar wołowy | makrela | przegrzebek beef tartare | mackerel | scallop
KREM Z PRZEGRZEBKÓW | CREAM OF SCALLOPS
karmelizowany przegrzebek | puree szczypior-ziemniak | kawior ikura | oliwa szczypior caramelized scallop | chives-potato puree | ikura caviar | olive oil chives
KREM Z ZIELONEJ PIETRUSZKI I GREEN PARSLEY CREAM VEGAN
puree groszek-mięta | dziki brokuł | espuma gruszka | limoncello | oliwa pietruszkowa pea-mint puree | wild broccoli | espuma pear | limoncello | parsley oil
SAŁATKA LETNIA | SUMMER SALAD VEGAN
nerkowiec | ciecierzyca | fasolka szparagowa | bób | porzeczka | dynia | słonecznik | czerwona cebula | winegret cashew | chickpeas | green beans | broad beans | currant | pumpkin | sunflower red onion | vinaigrette
STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
puree foie gras – ziemniak - trufla | cebulki balsamico | shitake | sos porto foie gras – potato – truffle puree | balsamic onions | shitake | porto sauce
PIERŚ Z KACZKI | DUCK BREAST
polenta szafranowa | fenkuł | feta | czarna porzeczka | nerkowiec | glas porzeczka saffron polenta | fennel | feta cheese | blackcurrant | cashew | currant glas
FILET Z KARMAZYNA | ROSEFISH FILLET
risotto kalafior | konfitowany por | kawior ponzu | shimeji | chips krewetka | oliwa por cauliflower risotto | confit leek | ponzu caviar | shimeji | prawn chips | leek olive oil
GÓRKA CIELĘCA | VEAL LOIN
krokiet cielęcy | puree brokuł | dziki brokuł | żel brzoskwinia | glas maślany | oliwa estragon veal croquette | broccoli puree | wild broccoli | peach gel | butter glaze | tarragon olive oil
TURBOT
szparagi | burak | marchew | twaróg z wanilią | oliwa koperkowa | sephia asparagus | beet | carrot | cottage cheese with vanilla | dill olive oil | sephia
PIECZONA POLĘDWICA Z DORSZA
puree ziemniaczano-szczypiorkowe | kiszony seler | mini marchewka | sos holenderski z szafranem
CZEKOLADOWA BAŃKA | CHOCOLATE BUBBLE
krem oreo | lody słony karmel | sos Kahlua oreo cream | salted caramel ice cream | Kahlua sauce
SERNIK PISTACJOWY | PISTACHIO CHEESECAKE
karmelizowana pistacja | żel czarna porzeczka | lody pistacjowe caramelized pistachio | blackcurrant gel | pistachio ice cream
MANGO - MARAKUJA | MANGO - PASSION FRUIT
sok mango | kruszonka czekoladowa | kora czekoladowa mango juice | chocolate crumble | chocolate bark
KREM AWOKADO | AVOCADO CREAM VEGAN
rabarbar | granat | czekolada rhubarb | pomegranate | chocolate
LODY I SORBETY | ICE CREAM AND SORBETS VEGAN
© 2024 Entreville. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Liczbą osób