16zł. /os.
TATAR Z JELENIA | DEER TARTARE
szalotka | wędzone żółtko | musztarda francuska | focaccia anchovies | rydze | oliwa szczypiorowa shallot | smoked egg yolk | French mustard | anchovy focaccia | saffron milk cap mushrooms | chive oil
PSTRĄG od „Fier” | “Fier” TROUT
filet z pstrąga | burak | fenkuł | rzodkiewka | kumkwat | szalotka | pomidor cherry | kawior ikura | wasabi | ogórek trout fillet | beetroot | fennel | radish | kumquat | shallot | cherry tomato | ikura caviar | wasabi | cucumber
RAVIOLI WEGE
gęsina | żurawina | dynia | demi glace | oliwa pietruszkowa goose meat | cranberry | pumpkin | demi-glace | parsley oil


FOIE GRAS
figa | brioszka | migdały | miód | cynamon fig | brioche | almonds | honey | cinnamon
PRZEGRZEBKI | SCALLOPS
por | mandarynka | ziemniaki | miso | oliwa porowa leek | mandarin | potato | miso | leek oil
DYNIA WEGE
mascarpone | ciecierzyca | jabłko | por mascarpone | chickpeas | apple | leek
SELEKCJA PRZYSTAWEK | STARTERS SELECTION
tatar z jelenia | pstrąg | przegrzebek venison tartare | trout | scallop
HOMAROWA | LOBSTER SOUP
przegrzebek | kawior Ikura | koper włoski | oliwa porowa scallop | Ikura caviar | fennel | olive oil leek

BOROWIKOWA | BOLETUS MUSHROOM VEGAN
krem z borowika | piklowana gruszka | bułka grzybowa | oliwa pietruszkowa pickled pear | mushroom bun | parsley oil
SAŁATKA CEZAR | CEZAR SALAD VEGAN
sałata rzymska | hummus ziołowy | kasztany | shitake | trufla | boczniak romaine lettuce | herb hummus | chestnuts | shiitake | truffle | oyster mushroom

POLĘDWICA WOŁOWA | FILLET OF BEEF
ziemniaki | szalotka | brukselka | bekon | glass truflowy potatoes | shallot | brussels sprouts | bacon | truffle glaze
SARNA | ROE DEER
comber z sarny | seler | kawa | gruszka | żurawina | kapusta włoska | grzyby | bekon | śliwka | demi glace roe deer loin | celery | coffee | pear | cranberry | savoy cabbage | mushrooms | bacon | plum | demi glaze
PIERŚ Z KACZKI | DUCK BREAST
ziemniaki | marchewka | śliwka | czerwona kapusta | jus z kaczki potatoes | carrot | plum | red cabbage | duck jus


PSTRĄG od “Fier” | “Fier” TROUT
filet z pstrąga | kapusta kiszona | por | borowik | sos palone masło - orzech trout fillet | sauerkraut | leek | porcini | brown butter and walnut sauce
OŚMIORNICA | OCTOPUS
macka ośmiornicy | ziemniaki | chorizo | ciecierzyca | suszone pomidory | szalotka | sałata rzymska | sos ośmiornica octopus tentacle | potatoes | chorizo | chickpeas | sun-dried tomatoes | shallot | romaine lettuce | octopus sauce
STEK Z BRUKWI | RUTABAGA STEAK VEGAN
brukiew | brukselka | boczniak mikołajkowy | demi glace warzywny | oliwa szczypiorowa rutabaga | brussels sprouts | king oyster mushroom | vegetable demi-glace | chive oil
CIASTKO CZEKOLADOWE | CHOCOLATE CAKE
krem Jack Daniels | śliwka | lody cynamonowe | cygaretka Jack Daniels cream | plum | cinnamon ice cream | cigarette
CREME BRULEE | CREME BRULEE
kawa | pomarańcza | pekan | lody orzechowe | syrop klonowy coffee | orange | pecan | pecan ice cream | maple syrup


PANACOTTA VEGAN
pistacja | marakuja | czekolada | kadafi pistachio | passion fruit | chocolate | kadafi
MARCHEWKA | CARROT
marcepan | mascarpone | pamarańcza | lody marcepanowe marzipan | mascarpone | oranges | marzipan ice cream
© 2024 Entreville. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Liczbą osób