MENU DEGUSTACYJNE

MENU DEGUSTACYJNE - 380 zł./os

– 380 zł./os.

WINE PAIRING – 240zł/os. / per person / 500ml per total

WINE PAIRING PREMIUM – 440zł os. min. 6 os.

WĘDZONE MASŁO DOMOWEGO WYROBU ORAZ DOMOWEGO WYPIEKU PIECZYWO

AMUSE BOUCHE

wędzony przegrzebek | wołowina | kawior Ikura smoked scallop | beef | Ikura caviar

DOMAINE LA CROISEE COMTOISE CREMANT (PINOT NOIR/CHARDONNAY/SAVAGNIN)

PRZEGRZEBEK | SCALLOP

truskawska | arbuz | malina | mirabelka | oliwa pietruszka strawberr | watermelon | raspberry | mirabelle | elderberry | lime | olive oil parsley

LIVIO FELLUGA `22 (SAUVIGNON BLANC)

FOIE GRAS

rabarbar | morela | orzechy pini | jabłko Granny Smith | oliwa pietruszka rhubarb | apricot | pine nuts | Granny Smith apple | olive oil parsley

WEINGUT LUBENTIUSHOF GANS SPATLASE ’15 (RIESLING)

INTERMEZZO

sorbet rokitnik - cytryna sea ​​buckthorn - lemon sorbet

DORADA | SEA BREAM

filet z Dorady | fasola Edamande | risotto cytrynowe | velutte rybne | oliwa cytrynowa sea ​​bream fillet | Edamande beans | lemon risotto | fish velutte | lemon oil

AKASHI-TAI JUNMAI DAIGINJO GENSHU

POLĘDWICA WOŁOWA | FILLET OF BEEF

ziemniak | Chorizo | cebula | groszek cukrowy | miód estragonowy | sos pieprzowy | letnia trufla potato | Chorizo ​​| onion | sugar snap peas | tarragon honey | pepper sauce | summer truffle

VIBERTI GIOVANNI LANGHE NEBIOLO`21 (NEBIOLO)

PRE-DESER

malina | czarny bez | cytryna raspberry | elderberry | lemon

BEZA | MERINGUE NEST

biała czekolada | marakuja | sorbet malinowy white chocolate | passion fruit | raspberry sorbet

AKASHI-TAI YOUZUSHU

DOMOWEGO WYROBU PETIT FOUR / HOME MADE PETITS FOUR

MENU DEGUSTACYJNE ROŚLINNE - 290 zł/os.

MASŁO POMIDOROWE ORAZ DOMOWEGO WYPIEKU PIECZYWO

AMUSE BOUCHE

smalczyk z fasoli | bób | Halumi | mięta bean lard | broad beans | Halumi | mint

SAŁATKA CEZAR | CEZAR SALAD

sałata rzymska | szparagi romaine lettuce | asparagus

BISQUE POMIDOR I TOMATOE BISQUE WEGE

arancini | Mascarpone | pesto bazylia arancini | Mascarpone | basil pesto

INTERMEZZO

sorbet rokitnik - cytryna sea ​​buckthorn - lemon sorbet

RAVIOLI

szpinak | Ricotta | marchewka | majonez balsamico | sos parmezan spinach | Ricotta | carrot | balsamic mayonnaise | parmesan sauce

KALAREPA | KOHLRABI

dziki brokuł | demi glace | oliwa szczypiorkowa wild broccoli | demi glace | chive oil

PRE-DESER

malina | czarny bez | cytryna raspberry | elderberry | lemon

PANACOTTA

kokos | wanilia | jeżyna | owoce sezonowe coconut | vanilla | blackberry | seasonal fruits

DOMOWEGO WYROBU PETIT FOUR

Liczbą osób

ZAREZERWUJ STOLIK