– 380 zł./os.
AMUSE BOUCHE
wędzony przegrzebek | wołowina | kawior Ikura smoked scallop | beef | Ikura caviar
PRZEGRZEBEK | SCALLOP
truskawska | arbuz | malina | mirabelka | oliwa pietruszka strawberr | watermelon | raspberry | mirabelle | elderberry | lime | olive oil parsley
FOIE GRAS
rabarbar | morela | orzechy pini | jabłko Granny Smith | oliwa pietruszka rhubarb | apricot | pine nuts | Granny Smith apple | olive oil parsley
INTERMEZZO
sorbet rokitnik - cytryna sea buckthorn - lemon sorbet
DORADA | SEA BREAM
filet z Dorady | fasola Edamande | risotto cytrynowe | velutte rybne | oliwa cytrynowa sea bream fillet | Edamande beans | lemon risotto | fish velutte | lemon oil
POLĘDWICA WOŁOWA | FILLET OF BEEF
ziemniak | Chorizo | cebula | groszek cukrowy | miód estragonowy | sos pieprzowy | letnia trufla potato | Chorizo | onion | sugar snap peas | tarragon honey | pepper sauce | summer truffle
PRE-DESER
malina | czarny bez | cytryna raspberry | elderberry | lemon
BEZA | MERINGUE NEST
biała czekolada | marakuja | sorbet malinowy white chocolate | passion fruit | raspberry sorbet
DOMOWEGO WYROBU PETIT FOUR / HOME MADE PETITS FOUR
AMUSE BOUCHE
smalczyk z fasoli | bób | Halumi | mięta bean lard | broad beans | Halumi | mint
SAŁATKA CEZAR | CEZAR SALAD
sałata rzymska | szparagi romaine lettuce | asparagus
BISQUE POMIDOR I TOMATOE BISQUE WEGE
arancini | Mascarpone | pesto bazylia arancini | Mascarpone | basil pesto
INTERMEZZO
sorbet rokitnik - cytryna sea buckthorn - lemon sorbet
RAVIOLI
szpinak | Ricotta | marchewka | majonez balsamico | sos parmezan spinach | Ricotta | carrot | balsamic mayonnaise | parmesan sauce
KALAREPA | KOHLRABI
dziki brokuł | demi glace | oliwa szczypiorkowa wild broccoli | demi glace | chive oil
PRE-DESER
malina | czarny bez | cytryna raspberry | elderberry | lemon
PANACOTTA
kokos | wanilia | jeżyna | owoce sezonowe coconut | vanilla | blackberry | seasonal fruits
© 2024 Entreville. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Liczbą osób