Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych Gości stworzyliśmy wyjątkową ofertę menu grupowych na okazje biznesowe i specjalne.Wybierając nas masz pewność, że każdy szczegół będzie dopracowany do perfekcji, gdyż na pierwszym miejscu stawiamy jakość i zadowolenie naszych gości.
Budynek, w którym mieści się nasza restauracja, jest dwupoziomowy, a jego łączna powierzchnia wynosi ponad 350 m2.Dysponujemy kilkoma różnymi salami, w tym czterema salami bankietowymi, oranżerią, piwnicą z winami, palarnią oraz salą VIP, wszystkie charakteryzujące się oryginalnym wystrojem.Sale oddzielone są przesuwanymi ścianami, co pozwala na dowolną ich aranżację w zależności od potrzeb i ilości uczestników.
Piękne, bajkowe wnętrza, wyśmienite dania i obsługa na najwyższym poziomie tworzą niepowtarzalną atmosferę i miejsce, którego nigdy nie zapomnisz!
Usługi świadczone w restauracji L'Entre Villes są na najwyższym poziomie. Nasz zespół tworzą ludzie z pasją, a w kuchni pod okiem doświadczonego szefa kuchni Sławomira Hahna powstają prawdziwe kulinarne arcydzieła, które swoim smakiem oczarowały podniebienia wielu Gości.Wykwalifikowana kadra dba o niepowtarzalną atmosferę wyjątkowych wydarzeń.W trosce o reputację restauracji starannie dobieramy obsługę kelnerską, wiedząc, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie.
Oferujemy Państwu szeroką gamę wykwintnych dań przygotowanych przez samego szefa kuchni Sławomira Hahna. W naszej ofercie znajdują się gotowe zestawy menu, w skład których wchodzą: przystawka, zupa, danie główne, deser oraz bufet. Możesz także skomponować własne menu. Każde danie to mistrzowska wirtuozja smaku, artystycznie podana na oryginalnym i wyrafinowanym talerzu.
– 62zł –
emulsja maślana z nutą chili i czosnku | chrupiące pieczywo z czosnkiem niedźwiedzim
– 48zł –
salsa z oliwek calamata | cebulki w balsamico i moreli | rukola | oliwa cytrynowa
– 36zł –
mus ze śmietany, cebuli i jabłek | chips ziemniaczany | oliwa porowa
– 68zł –
terrina z foie gras aromatyzowana calvadosem | brioszka | buraki glazurowane w czarnym bzie | żel z mirabelki | pistacja
– 49zł –
żel z żółtka | szalotka | kawior z kiszonego ogórka | piklowane shimeji | chips gryczany
– 39zł –
wędzony pomidor | kawior balsamiczny | koper włoski | pesto bazyliowe
33zł
żel yuzu | oliwa porowa | czerwony pieprz | ser wegański
– 38zł –
brioszka | żel z mirabelki | piklowana dynia
– 45zł –
burak | pomarańcz | frisse | nerkowiec | krem balsamiczny
– 45zł –
jajko poche | sos holenderski | szynka dojrzewająca
- 46zł – 3szt./ porcja
– 33zł –
espuma z awocado | rzodkiewka | seler naciowy | oliwa porowa
36zł
seler | glony wakame | espuma | cytryna
– 129zł –
frytki stekowe | konfitowana szalotka | dziki brokuł borowik stepowy | sos pieprzowy
– 89zł –
puree musztardowo-ziemniaczane | żel z figi i jalapeno | mini marchewka chips z marchewki | sos lawendowy
– 68zł –
puree ziemniaczano-szczypiorkowe | pieczony burak piklowany ogórek | chips ziemniaczany | sos własny
– 72ZŁ –
kluski ziemniaczane | puree marchew-pomarańcz jabłko kompresowane w winie i wanilii | chips z pasternaku | demi glace z lawendą
– 69zł –
ziemniaki – patatki | kapusta zasmażana z boczkiem | jajko poche | marynowana rzodkiewka
– 68zł –
dziki brokuł | puree marchewkowe | faszerowane smardze | mascarpone | sos maślany
– 64zł –
letnia trufla | sos romesco | mikro zioła
– 74zł –
puree ziemniaczano-szczypiorkowe | kiszony seler | mini marchewka | sos holenderski z szafranem
– 72zł –
risotto z zielonym groszkiem | piklowana czerwona cebulka | oliwa porowa
– 68zł –
pieczony kalafior | puree ziemniaczano-kaparowe | kremowy szpinak chips krewetkowy | emulsja maślana z cytryną
– 58zł –
gnocchi z batatów | julienne warzywne | emulsja z cytrusów i chili
– 64zł –
grzybowe | warzywne z groszkiem
– 38zł –
piklowany seler naciowy | smażone kalmary | oliwa pietruszkowa
– 34zł–
gruszka piklowana w koprze włoskim | pieczona cebula | oliwa porowa
– 32zł –
domowy makaron | julienne warzywne | pietruszka
– 34zł –
jajko | biała kiełbasa | ziemniaki z ogniska | oliwa z lubczykiem
– 32zł–
piklowany kalafior | słone migdały | oliwa pietruszkowa
– 32zł –
oliwa bazyliowa | salsa z pomidora i oliwek
– 34zł –
arbuz | ogórek | melon
– 36zł –
FONDANT CZEKOLADOWY wiśnie | lody waniliowe
– 34zł –
sos słony karmel | karmelizowany słonecznik
– 32zł –
żel z malin | beza
– 32zł –
świeże truskawki
– 32zł –
sos waniliowy | wiśnia
– 32zł –
krem orzechowy | bakalie | żel pomarańcza
– 32zł –
świeża figa
– 32zł –
– 52zł –
3 rodzaje
© 2024 Entreville. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Liczbą osób