– 360 zł./os.
AMUSE BOUCHE
pate drobiowe | brioszka | żel malina | chips foie gras poultry pate | brioche | raspberry gel | foie gras chips
MIECZNIK | SWORD FISH
krewetki | mascarpone | koper włoski | miód | cytryna | oliwa pietruszka shrimp | mascarpone | fennel | honey | lemon | olive oil parsley
TATAR WOŁOWY | BEEF TARTARE
wędzone żółtko | rydze | rzodkiew | galaretka wołowa | espuma grzybowa smoked egg yolk | saffron milk caps | radish | beef jelly | mushroom espuma
INTERMEZZO
sorbet rokitnik - cytryna sea buckthorn - lemon sorbet
POLĘDWICA DORSZA SKREI | SKREI COD LOIN
kapusta włoska | chorizo | majonez cytrynowy | sos pomidorowo-rybny | oliwa chorizo savoy cabbage | chorizo | lemon mayonnaise | tomato-fish sauce | chorizo olive oil
POLĘDWICA WOŁOWA | FILLET OF BEEF
ziemniaki | dziki brokuł | żołądki gęsie | parmezan | bekon | demi glas | oliwa pietruszka potatoes | wild broccoli | goose stomachs | parmesan | bacon | demi glas | olive oil parsley
BEZA | MERINGUE NEST
biała czekolada | lody słony karmel | pistacja | sos karmelowy white chocolate | salted caramel ice cream | pistachio | caramel sauce
PETIT FOUR
AMUSE BOUCHE
fasolka | jabłko | kasza gryczana | pietruszka beans | apple | buckwheat | parsley
BURAK | BEETROOT
nerkowiec | feta | sos wino-rozmaryn cashew | feta | wine-rosemary sauce
KREM Z DYNI I PUMPKIN CREAM
piklowana dynia | pestki dyni | mascarpone | kolendra | limonka | oliwa dyniowa pickled pumpkin | pumpkin seeds | mascarpone | coriander | lime | pumpkin oil
INTERMEZZO
pralina z rokitnika sea buckthorn praline
RAVIOLI
pieczona dynia | piklowana dynia | puree dynia | sos jogurtowy | oliwa dynia baked pumpkin | pickled pumpkin | pumpkin puree | yogurt sauce | pumpkin olive oil
ARANCINI
puree seler | trufla | suszone grzyby | wegański parmezan | portobello | granny smith | oliwa pietruszkowa puree celery | truffle | dried mushrooms | vegan parmesan | portobello | granny smith | parsley oil
FONDANT CZEKOLADOWY | CHOCOLATE FONDANT
lody rum | wiśnie korzenne rum ice cream | spiced cherries
PETIT FOUR
© 2024 Entreville. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Liczbą osób