– 360 zł./os.
AMUSE BOUCHE
wędzona kaczka | brioszka | wędzona śliwka | śliwka w czarnym bzie | chrzan smoked duck | brioche | smoked plum | elderberry plum | horseradish
CEVICHE
pstrąg alpejski | awokado | papryka chilli | żel bergamotka | oliwa pietruszka | ciastko rybne alpine trout | avocado | chili pepper | bergamot gel | olive oil parsley | fishcake
FOIE GRAS
gruszka | orzechy laskowe | żurawina | czarny bez | miód estragonowy | puree żurawina pear | hazelnuts | cranberries | black elderberry | tarragon honey | cranberry puree
INTERMEZZO
pralina z rokitnika sea buckthorn praline
TURBOT
gratin ziemniaczano-cytrynowy | jarmuż | mule | ikura | sos maślano-rybny potato-lemon gratin | kale | mussels | ikura | butter-fish sauce
COMBER Z JELENIA | SADDLE OF DEER
konfitowany ziemniak | puree czerwona kapusta | piklowana kapusta | puder orzechowy glas czekolada-śliwka confit potato | red cabbage puree | pickled cabbage | nut powder | chocolate-plum glaze
PTYŚ | PUFF
krem kawowy | ciastko kawowe | sorbet czarna porzeczka | żel czarna porzeczka coffee cream | coffee cake | blackcurrant sorbet | black currant gel
PETIT FOUR
AMUSE BOUCHE
fasolka | jabłko | kasza gryczana | pietruszka beans | apple | buckwheat | parsley
BURAK | BEETROOT
nerkowiec | feta | sos wino-rozmaryn cashew | feta | wine-rosemary sauce
KREM Z DYNI I PUMPKIN CREAM
piklowana dynia | pestki dyni | mascarpone | kolendra | limonka | oliwa dyniowa pickled pumpkin | pumpkin seeds | mascarpone | coriander | lime | pumpkin oil
INTERMEZZO
pralina z rokitnika sea buckthorn praline
RAVIOLI
pieczona dynia | piklowana dynia | puree dynia | sos jogurtowy | oliwa dynia baked pumpkin | pickled pumpkin | pumpkin puree | yogurt sauce | pumpkin olive oil
ARANCINI
puree seler | trufla | suszone grzyby | wegański parmezan | portobello | granny smith | oliwa pietruszkowa puree celery | truffle | dried mushrooms | vegan parmesan | portobello | granny smith | parsley oil
KREM MALINOWY | RASPBERRY CREAM
żel owocowy | aquafaba | owoce fruit gel | aquafaba | fruits
PETIT FOUR
© 2024 Entreville. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Liczbą osób